A Villager®-ről

A Villager®-ről

2005-ben alapították, a Villager egy kerti és barkács szerszámokat gyártó és forgalmazó vállalat, mely a barkácsolók igényeit célozza meg.

Cégünk büszke vonzó dizájnokra, innovációra, magas minőségű anyagokra és társadalmi felelősségvállalásra. Szigorú szabványoknak megfelelően gondoskodunk arról, hogy termékeink a legmagasabb minőségi szintet képviseljék. Emellett pontos szállítási tervezéssel és versenyképes árazással további előnyt biztosítunk magunknak a versenytársakkal szemben.

Cégünk küldetése a legjobb "érték-arányú" kerti és áramszerszám termékek gyártása a széles körű felhasználásra. Arra törekszünk, hogy olyan eszközöket készítsünk, melyek kivételes értéket képviselnek, miközben megfizethetőek maradnak.

A Villager-nél a víziónk az, hogy a hobbiemberek, kézművesek és gazdák preferált választásává váljunk. A minőség és az ár közötti tökéletes egyensúlyt helyezzük előtérbe, pozicionálva magunkat oda, ahol ezek az előnyök nyilvánvalóak. Célunk, hogy az emberek életét jobbá tegyük, és olyan elérhető és magas minőségű termékeket biztosítsunk számukra, amelyek hatékonyan kielégítik az igényeiket.

Villager®- tények és Adatok

Alapítva: 2005 Helyszín: Villager hivatalos székhelye Szlovéniában, Európai Unió.

Pénzügyi Teljesítmény: Stabil Növekedési Út

A Villager® stabil pénzügyi teljesítményt mutatott az évek során, folyamatos növekedési pályát felmutatva.

Forgalom: 2020-ban a forgalom elérte a 41 millió eurót, ami szilárd alapot jelent a sikernek. 2021-ben a forgalom 44 millió euróra nőtt, jelezve a folyamatos előrelépést. 2022-ben a forgalom tovább nőtt, elérve a 48 millió eurót, megerősítve pozíciónkat egy virágzó vállalatként.

Munkaerő: A Villager sikere egy 117 fős elkötelezett csapatnak köszönhető, akik szakértelmüket és elkötelezettségüket hozzák minden vállalati tevékenységbe.

Termékpaletta: A Villager átfogó termékpalettával rendelkezik, több mint 300 különböző típusú terméket kínálva, melyek az ügyfelek változatos igényeit és preferenciáit célozzák meg.

Értékesítési Eredmények: A Villager® lenyűgöző értékesítési mérföldkőhöz ért, több mint 2,5 millió gépet értékesített 2022-ig, kézi eszközök és kiegészítők nélkül.

Minőség és Innováció: A Villager-nél hiszünk a minőség és az innováció szabályainak megállapításában. Az elkötelezett kutatási és fejlesztési csapatunk folyamatosan átlépi a határokat, biztosítva, hogy minden termék a legmodernebb technológiát, ergonómikus tervezést és kiváló teljesítményt tükrözzön.

 

A Villager® történelem: Siker és Innováció öksége

             2005 - Megalapítják a Villagert

             2007 – A Villager új termékkategóriát bocsájt piacra: elektromos szerszámok - Power Tools

             2010 – Az EU piacán történő értékesítés kezdete

             2011 – A Villager új termékcsaládot bocsájt piacra - Villager Black Edition

             2014 – Új cég nyílik Szlovéniában

             2015 – Kezdetét veszi az OEM (Original equipment manufacturer) gyártási folyamat

             2016 – Villager store™

             2017 – Villager challenge™

             2018 – A Villager új, 25.2 V-os akkumulátor termékeket vezet be

                         A Villager új ipari formatervezési konceptust vezet be a piacon található termékek számára

             2019  – ben nyitotta meg a Villager a romániai leánycégét – Villager Románia

                        – A Villager az akkumulátoros szerszámok új generációjába fektet be, amelyek haladó funkciókat kínálnak a piacnak, követve ezzel az ipar 4.0 fejlődését 

            2020-ban a Villager bemutatta a robotfűnyírók új termékvonalát

 

Villager® termékportfólió

2005-ben alapítva. A Villager® egy figyelemre méltó utat indított el, amely több mint egy évtizeden át tartott, jelentős mérföldkövekkel és a kerti és áramszerszámok iparában való töretlen kiválóság törekvésével.

2007: Horizontok Bővítése. 2007-ben a Villager® merész lépést tett a kéziszerszámok kategóriájába történő belépéssel, termékskáláját kibővítve annak érdekében, hogy megfeleljen a megbízható és nagy teljesítményű eszközökre vágyó vásárlók változó igényeinek.

2010: Új Piacelemek Meghódítása. Felismerve az európai piac hatalmas potenciálját, a Villager® jelenlétet teremtett az Európai Unióban, szélesebb közönséget célozva meg, és erős lábakat hozva létre a régióban.

2011: Innováció Szabadon. Villager® Fekete Szeria. Az innováció iránti szenvedély vezérelve, a Villager® bemutatta a híres Villager® Fekete Szeriát, egy kiváló terméksorozatot, mely stílust és funkcionalitást ötvöz, lenyűgözve a válogatós ügyfelek ízlését.


• 2014: Terjeszkedés 2014-ben, Szlovéniában új vállalatot alapított a Villager®, jelentős lépést téve előre a növekedés felé és megerősítve elkötelezettségét a jobb szolgáltatás iránt, valamint az ügyfelek hatékonyabb kiszolgálására és a helyi szakértelemre való támaszkodásra.

• 2015: OEM Gyártási Kiválóság Felismerve a kiváló minőségű termékek iránti keresletet, a Villager® belevágott az OEM gyártásba, iparági vezetőkkel partnerségre lépve, hogy kiváló szerszámokat szállítson, melyek megfelelnek a szakemberek és a rajongók szigorú követelményeinek.

• 2016: Villager Store™ - Egy Hely a Szerszámokhoz Az ügyfelek számára zavartalan vásárlási élményt biztosítva, a Villager® elindította a Villager Store™-t.

• 2017: A Villager Challenge™ A képességek és az innováció támogatása érdekében a Villager® bevezette a nagyon várt Villager Challenge™-t, egy platformot, amely ösztönzi a mesterembereket és hobbi szakembereket, hogy bemutassák szakértelmüket és kreativitásukat izgalmas versenyeken és eseményeken.

• 2018: Akkumulátortechnológia - FUSE™ A technológiai fejlesztések élén járva a Villager® bemutatta a FUSE™ akkumulátor termékek sorozatát, kihasználva a legújabb innovációk erejét, hogy megbízható teljesítményt és javított kényelmet nyújtson a felhasználóknak.

• 2019: Működések Kiterjesztése - Villager Romania SRL Folytatva globális jelenlétének bővítését, a Villager® megalapította a Villager Romania SRL-t, tovább erősítve elkötelezettségét a kiválóság szállítása mellett Romániában és szilárd kapcsolatok kialakítása ügyfeleivel a régióban. A Villager® úgy döntött, hogy befektet az új generációs akkumulátoros szerszámokba és fejlett funkciókba a piaci igényeknek megfelelően, amelyek az Ipar 4.0 fejlődését követik.

• 2020: Stratégiai Felvásárlás - Semenarna doo Szlovénia 2020-ban a Villager® megerősítette piaci pozícióját a Semenarna doo Szlovéniának való felvásárlással. Ez a stratégiai lépés megerősítette kínálatát és megerősítette pozícióját a kertészeti megoldások teljes körű szolgáltatójaként.

• 2021: Villager Online: Kényelmes Forrás a Kiváló Minőségű Szerszámokhoz A Villager elindította az e-kereskedelmi áruházát, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára a kényelmes online hozzáférést a kiváló minőségű kertészeti és elektromos szerszámokhoz.

• 2022: Új Előretörések - Villager-Tools Hungary Kft Folytatva bővítési törekvéseit, a Villager® kiterjesztette tevékenységét Magyarországra, létrehozva a Villager-Tools Hungary Kft-t, célzva a kiváló szerszámok és szolgáltatások szélesebb körű ügyfélbázishoz való eljuttatását.

Négy termékcsoport:

A Villager® egy sokféle terméket kínáló termékcsoportokba szervezett termékskálát kínál:

  1. FUSE™: Innovatív, akkumulátorral működő szerszámok megbízható teljesítményhez és kényelemhez.
  2. Kerti Szerszámok: Gondosan megmunkált szerszámok a kertészkedéshez és a kültéri karbantartáshoz.
  3. Elektromos Szerszámok: Robusztus szerszámok a barkácsolók és szakemberek számára, pontos és erős teljesítményt nyújtva.
  4. Kézi Szerszámok: Tartós és precíz szerszámok barkácsprojektekhez és szakmai feladatokhoz.

Stratégia

Alapértékeink: A Villager®-nél egy olyan alapértékek sorát tartjuk tiszteletben, amelyek irányítják cselekedeteinket és alakítják vállalati kultúránkat: • Vásárlóközpontúság • Eredményorientáltság • Vállalkozói szellem • Pozitív munkakörnyezet • Elkötelezettség a minőség mellett • Üzleti kiválóság Ezek az alapértékek szolgálnak vállalatunk alapjául, döntéseinket és cselekedeteinket irányítva, miközben pozitív hatást kívánunk gyakorolni vásárlóinkra, munkatársainkra és a közösségekre, amelyeket szolgálunk. Stratégia: • Jövedelmező és fenntartható növekedés. • Pozíció javítása jelenlegi piacokon. • Bővülés új piacokra. Saját Márka Stratégia: • Teljes körű szegmenslefedés. • Kiemelt forgalmi termékkategóriákra összpontosítás. • Kiváló ár-érték arány. A Villager®-nél termékeink, értékeink, stratégiánk és saját márkás megközelítésünk tükrözi elkötelezettségünket a kiválóság és ügyfélelégedettség iránt. Folyamatosan törekszünk innovatív megoldásokat kínálni, amelyek javítják ügyfeleink életét.

K & F (Kutatás és fejlesztés)

K+F (Kutatás és Fejlesztés) A kutatás és fejlesztés egy kulcsfontosságú versenyelőnyt képvisel, amely a Villager®-t Európa vezető kertészeti és elektromos szerszám márkájává tette. Folyamatosan elkötelezettek vagyunk a fejlesztés és innováció iránt, és jelentős beruházásokat teszünk kutatás-fejlesztésbe. Az új termékfejlesztés legmegfelelőbb stratégiáját alkalmazzuk, ideértve a termékek tesztelését és tervezését, prototípusok gyártását, prototípusok minőségellenőrzését és tesztelését, pilóta gyártást, valamint végleges minőségellenőrzést és tesztelést. Ezek a folyamatok lehetővé tették számunkra a rugalmas szerkezetek elérését és magas minőségű alkatrészek kifejlesztését.

Dizájn és tervezés

Tervezés és Konstrukció A piaci kereslet elemzése lehetővé tette számunkra, hogy nagyobb betekintést nyerjünk az ügyfeleink által igényelt termékek típusaiba és jellemzőibe, és tervezőcsapatunk szorgalmasan dolgozik azoknak a követelményeknek megfelelően. A tervezési folyamatunkban a legmodernebb konstrukciós szoftvereket használjuk, amelyek lehetővé teszik a termék vagy annak részeinek parametrikus változtatását és azok módosításainak azonnali megfigyelését. A konstrukcióhoz használt legújabb szoftveres eszközök mellett alaposan mérjük és elemzünk minden lehetséges hibát a részekben és vázakban, hogy kizárjuk azokat és csak legjobb minőségű termékeket kínáljunk a piacon.

Gyártás és minőségellenőrzés

Gyártás és Minőségellenőrzés Elértünk egy dicséretes gyártási minőségi szintet, amely az egészség- és környezettudatosságot helyezi előtérbe. A gépalkatrészek és vázak alapos elemzése biztosítja a termékminőséget, miközben hatékonyan kezeljük és javítjuk az esetleges hibákat időben. Szigorú minőségellenőrzési intézkedésekkel gyártunk gépeket és szerszámokat, amelyek megfelelnek az összes vonatkozó szabálynak, rendeletnek és sztenderdnek. A sikerünk bizonyítéka több mint egy millió elégedett ügyfél, ami egyértelmű bizonyíték arra, hogy terméktervezésünk és gyártási folyamataink abszolút megbízhatóságot és hosszú élettartamot biztosítanak.

 

Villager® termékek

Villager® Termékek A Villager termékeket gondosan tervezik, alaposan tesztelik és szándékosan választják ki az európai EC irányelvek és szabványok betartása érdekében. Termékeink kiváló minőségükről, kortárs designjükről, megingathatatlan megbízhatóságukról, úttörő innovációjukról, kompromisszummentes biztonságukról és versenyképes árukáról híresek. A Villager termékválaszték gondosan összeállított háztartási és kerti szerszámokat foglal magában, amelyeket valós körülmények között alaposan teszteltek a legmagasabb megbízhatósági sztenderdeknek való megfelelés érdekében. Biztosítjuk a megfelelő kiegészítő felszereléseket is, hogy biztonságosan használhassák őket. A teljes Villager élmény részeként kiterjedt utóértékesítési szolgáltatásokat kínálunk, ideértve a pótalkatrészeket, technikai támogatást és karbantartást. A Villager-nél az ügyfelek elégedettségét helyezzük előtérbe, és törekszünk arra, hogy kielégítsük az egyedi globális, regionális vagy helyi igényeiket. Biztos lehet benne, hogy bárhol is legyen, a közelben található egy Villager iroda, ahol szakértők állnak rendelkezésre, hogy szakértő konzultációt nyújtsanak.

 

Pótalkatrészek

Pótalkatrészek Eredeti pótalkatrészeinket párhuzamosan fejlesztjük a Villager gépekkel, hogy azok ugyanazoknak a szigorú kritériumoknak megfeleljenek, és alapos tesztelésen menjenek keresztül, éppúgy, mint a gyártásban használt alkatrészek. Ez garantálja, hogy a szükséges jellemzők pontosan teljesüljenek, és hogy a gép és a pótalkatrészek teljesen kompatibilisek legyenek. Még akkor is, ha egy gépet már leállítottak, a pótalkatrészek könnyen elérhetők maradnak, lehetővé téve a készülék további évekig történő használatát. Hatékony globális hálózatunk, egy erős logisztikai rendszer támogatásával, gyors és biztonságos szállítást biztosít a régióban, általában 24 órán belül a rendelés leadását követően. A szerviz alkatrészek beépíthetők a Szervizszerződés részeként, vagy közvetlenül rendelhetők meg a kijelölt szervizosztályunkról.

 

Szervízhálózat

Szervizhálózat Egy termék minőségét számos tényező határozza meg, és egyik kulcsfontosságú aspektusa a szervizelés nyújtásának képessége mind a garanciális, mind a garancián túli időszakban, valamint az eredeti pótalkatrészek elérhetősége. Engedélyezett szervizszolgáltatóink rendelkeznek a hatékony problémamegoldáshoz szükséges kiterjedt szakértelme és tudásával. A Villager-nél folyamatosan bővítjük és javítjuk szervizhálózatunkat, hogy a legnagyobb ügyfélelégedettséget biztosítsuk. Elkötelezett szervizszolgáltatóink gépreparációt végeznek és segítik a pótalkatrészek beszerzését, kényelmes egyszeri megoldást nyújtva

 

A Villager® és a globális piacok

Villager® és a Globális Piacok A Villager személyre szabott marketing- és piachozzáférési kezdeményezéseket hajt végre, valamint számos programot és tevékenységet szervez világszerte, különböző exportpiacokra és terjesztési csatornákra összpontosítva. Folyamatosan kihasználjuk az innováció, a technológia és a szabályozói szakértelem terén meglévő alapvető erősségeinket, miközben kihasználjuk a gyártásban, kutatásban és értékesítésben lévő osztályok közötti szinergiákat. Termékeinket nagykereskedőkön, disztribútorokon, láncüzleteken és speciális kiskereskedelmi üzleteken keresztül terjesztjük.

 

Villager® International

Villager® International Nemzetközi forgalmazóink elkötelezettek a termékeink beszállítása mellett a kiskereskedőkhöz. Hatékonyan együttműködnek velünk, mély megértést mutatnak a stratégiai célok és a vállalati kultúra iránt, és szoros munkakapcsolatot ápolnak helyi kapcsolataikkal. Csapataink szorgalmasan törekszenek a legjobb termékek azonosítására, amelyek kielégítik ügyfeleink igényeit. Piaci tevékenységeiket a Villager kereskedők koncepcióján keresztül valósítják meg. Az üzleti hálózatunkba vetett bizalom egy kölcsönös partnerség, az kiváló szolgáltatások iránti elkötelezettség és az egyedi gondoskodás minden egyes ügyfél iránt révén erősödik. Kereskedőink nagy tudással rendelkeznek és szakértők a saját területükön, ami lehetővé teszi számukra, hogy teljes mértékben megértsék a specifikus eszközigényeket és az ügyfél igényeit, optimális megoldásokat kínálva. Ez az előnyös megközelítés biztosítja a termékek jobb elhelyezésének irányítását, kiemelt árucikk kiemelését és professzionális szolgáltatásokat

 

Villager® marketing

360° Marketing Kampány: • TV • Hirdetőtábla (OOH) • Digitális • Nyomtatott • Értékesítési Pont (POS) • Tartalom • Szponzoráció és Társadalmi Felelősségvállalás

Villager® e-Támogatás bemutatása: Egy átfogó B2B kommunikációs platform és marketing támogatási portál.

Villager Store™ bemutatása: Egy innovatív üzletkoncepció, amely prémium termékválasztékot és márkákat kínál. A Villager Store™ átértelmezi a vásárlási élményt és elősegíti az ügyféllélektani lojalitást.

Tapasztald meg a Villager Challenge és bemutatót: Egy lebilincselő platform, amely oktatást, termékbemutatókat és barátságos versenyeket ötvöz a Villager gépek és szerszámok rajongói számára.

Top